Vol-au-vent

de Ligia Bxl in Aperitive / Garnituri, 29 Noi 2010 | 5138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr de champignon
  • 2 cepe rosii
  • 1 lingura de amidon
  • cateva fire de patrunjel
  • 200 ml de frisca lichida
  • 4-5 buchee
  • 2 piepti de pasare
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vol-au-vent:

 Pieptii de pasare se spala si se taie in cubulete,se pun la fiert,se ia spuma de deasupra,apoi se spala ciupercile si se taie in cubulete,ceapa la fel si le calim impreuna cu carnea,dupa ce s-au mai inmuiat se adauga frisca lichida,amidonul amestecat cu putina apa,sare si piper dupa gust,aceasta compozitie trebuie sa fie putin zemoasa,deci adaugam si putina apa,la final punem patrunjel tocat si mai lasam putin sa fiarba.Asezam pe o farfurie un buseu care il incalzim putin la cuptorul cu microunde,apoi peste buseu punem sosul si merge bine langa o portie de orez fiert cu sare si putin curry.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Vol-au-vent" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute