Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de Panacris in Slow Cooker, 16 Noi 2016 | 5814 vizualizari

 

Mda, o să spuneți, doar 3 ingrediente? Daaa, 3 , dar buneee ;) Sincer, inițial nu prea am fost încântată de combinația asta, așa de simplistă :D , darrrr, rezultatul final a fost spectaculos, simplu și gustos. P.S. Prezentarea, cum spuneam, e cam searbădă, darrrr gustul ”scapă turma!” ;) Spor și poftă bună! 

 

INGREDIENTE

  • 4 felii vrăbioară de mânzat  
  • 4 buc medii gutui
  • sare de mare cu ierburi
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Carnea de mânzat se așaază în vasul aparatului minunat slow cooker Crock-Pot 4,7 L , se adaugă gutuile curățate și ”pătrățite”, adică tăiate în patru, se pornește aparatul de gătit slow cooker, la programul High, ptr 4 ore. Spre finalul gătirii, se asezonează cu sare cu ierburi, se mai lasă cca. 10 minute la gătit, cât să se ”topească” sarea. Se servește fierbinte, simplă, fără niciun fel de garnitură sau salată!  Spor și poftă bună! 

TIPS-URI

1

O rețetă ptr dietă, tare sățioasăăăă! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Vrabioara de manzat cu gutui la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]