Winter soup-supa de iarna

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 5 Feb 2020 | 7366 vizualizari

 

 In acest timp imi pare convenabil , comod si rapid sa folosesc mix-uri de legume congelate . Acestea aduc aport de vitamine si  sunt gustoase .Gustul bun,l-am completat cu carnea de cocos .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spate , aripi si tacam de cocos-de casa
  • 450 gr mix,, Winter soup"' : Praz, morcov, gulie , patrunjel radacina , varza Bruxelles , fasole verde , conopida
  • 4 linguri boabe de ovaz decorticat
  • 1 tulpina mica praz verde
  • 1 tija telina apio
  • 1 pahar smantana grasa
  • zeama de lamie proaspata -optional
  • ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Winter soup-supa de iarna:

  1. Carnea de cocos se spala bine si se pune la fiert in apa cu sare .
  2. Spalati si taiati mai marunt tija de telina si prazul verde .
  3. Decongelati mixul de legume de iarna la temperatura camerei .
  4. Cand carnea este aproape fiarta se aduga telina si prazul .
  5. Tot acum se pun si boabele de ovaz .
  6. Dupa 5 minute se pune in oala mixul de legume de iarna .
  7. Se lasa sa dea un clocot si se reduce fierberea .Piparati .
  8. Diluati smantana cu zeama calda si omogenizati cu restul supei .
  9. Folositi o smantana grasa .Astfel veti evita cocolosele inestetice din zeama .
  10. Acriti si gustati .Daca este nevoie sarati si piparati .
  11. La servire presarati pe deasupra supei de iarna codite de ceapa verde .

                                        Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Folositi o smantana grasa .Astfel veti evita cocolosele inestetice din zeama .

Daca ti-a placut reteta noastra "Winter soup-supa de iarna" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]