1. Midinette cu pui si salata de cruditati
2. Felii de bagheta cu ciuperci sote picante
3. Mini-tarte cu crema de branza si rosii cherry
4. Tartine cu crema de branza si...
In primul rand pregatim puiul, il toaletam, il jumulim de eventualele pene mai mari sau mai mici ramase (daca este cazul, il putem parli la flacara aragazului), eu inlatur pielea de la gat in...
Pentru turta dulce: intr-un bol se pun ouale si zaharul. Se amesteca cu un tel pana sunt bine incorporate. Se adauga mierea si melasa se amesteca cu telul, se transfera pe foc la flacara cea mai...
Spalam bine fasolea si o punem la fiert, avand grija ca dupa ce da in clocot de cateva ori sa schimbam apa.
La 20-30 de minute dupa ce a reinceput fierberea, adaugam ciolanul de porc, spalat bine...
Sarea ,piperul si rozmarinul se amesteca.
Se ia bucata de somon,se pudreaza cu acest amestec si se lasa cateva ore la frigider.
Intr-o tigaie antiaderenta se pune pestele si 50 ml. vin.
Se pune...
Blat: Macinam biscuitii la robot. Adaugam untul si ciocolata topita. Amestecam bine. Vom obtine o compozitie destul de moale.
Tapetam forma de tort cu hartie de copt si punem compozitia...
Se dezosează pieptul de pui. Osul se păstrează, iar cărniţa se toacă, se amestecă cu sare, piper şi verdeaţă şi se foloseşte la perişoare.
În cuva aparatului se pune un pic de...
Muschiuletul se spala se usuca cu prosoape de hartie, se unge cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Nucile si migdalele se rasnesc nu foarte marunt. Se...
Blatul:
Se separa ouale, iar albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul. Peste ele se adauga faina , in ploaie si se amesteca usor pana se incorporeaza.
Galbenusurile se freaca bine cu...
La multi ani, Valurito !