amalia01

4

Bucataras
grozav

Cluj-Napoca

Bucataras din 27.09.2012

RETETE319
PRIETENI114
Retete / Mancaruri de legume

Ratatouille de legume cu branza

In Mancaruri de legume la 30 Iul 2020

Legumele le speli și le tai felii subțiri, rotunde, apoi în jumătăți. Câte 150 g de telemea și cașcaval le tai felii, iar restul îl dai pe răzătoarea mare. Pătrunjelul îl toci mărunt. Ungi o tavă rotundă pentru tartă cu unt, apoi o tapetezi cu...

Pachetele de vinete cu bacon

In Mancaruri de legume la 31 Aug 2016

Vinetele le speli bine, le tai coditele si apoi in doua, pe lungime. Cu ajutorul unei lingurite scobesti miezul si presari vinetele cu sare si piper . Lasi barcutele sa se inmoaie , pentru cca 10 minute. Intre timp branza feta o sfarami cu furculita. Asezi vinetele in tigaia...

Vinete Evantai

In Mancaruri de legume la 27 Mar 2016

Vinetele le speli bine si le tai pe lungime, pana la cotor, dar in asa fel incat sa nu se desprinda feliiile. Condimentezi vinetele cu sare si piper. Intre feliile de vanata asezi felii subtiri de bacon, cascaval si usturoi. Asezi vinetele intr-un vas ermorezistent pe care l-ai uns cu...

Ciupercute fel de fel

In Mancaruri de legume la 10 Noi 2013

- ciupercutele le cureti de picioruse si de pielita,apoi le asezi in tava pentru cuptor,tapetata cu hartie pentru copt; - cureti cateii de usturoi si ii tai feliute;asezi cate o feliuta in fiecare ciupercuta; - umpli ciupercutele cu amestecul de morcov fiert si tocat si porumb...cu ton si...

Conopida frantuzeasca

In Mancaruri de legume la 13 Sep 2013

Conopida se desface buchetele si se fierbe in apa cu sare Ouale se bat cu putina sare Pieptul se taie cubulete Un vas termorezistent se unge cu putin ulei Se aseaza un strat de conopida, apoi telemea rasa , piept de pui si ou batut...alternam pana la epuizarea ingredientelor, avand...

Dovlecel la cuptor

In Mancaruri de legume la 13 Sep 2013

Dovlecelul se taie in patru si se curata de coaja. Se scobeste cu o lingurita. Miezul se toaca marunt. Ceapa se curata si se toaca marunt. Pieptul de pui se taie cubulete. Intr-un vas termorezistent se pune putin ulei.  "barcutele"de dovlecel se sareaza putin....

Ghiveci cu cascaval

In Mancaruri de legume la 19 Ian 2013

- ceapa,dovelecelul,cartofii si ardeii se spala,se curata de coaja si se taie cubulete,apoi se calesc in 100 ml de ulei; - se adauga ciupercile scurse si oparite; - rosiile se decojesc si se dau pe razatoare,adaugandu-se peste legume; - se adauga orezul si 2 cani de apa rece; - se da...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 30.07.2020

Ratatouille de legume cu branza

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

Zâmbeşte când răspunzi la telefon. Cel care te-a sunat îşi va da seama!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]