Aperitiv cu chorizo

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2018 | 3245 vizualizari

 

"picnicul bucatarasilor"
Foarte usor de facut si nimic nu este mai bun decat un aperitiv de casa!
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/06/aperitiv-cu-chorizo.html

 

INGREDIENTE

  • 100 g de carnat chorizo
  • 120 g de faina
  • 2 lingurite de praf de copt
  • 140 ml de lapte
  • 2 oua
  • 40 g de cascaval ras
  • 2 c à s de parmezan ras
  • sare, piper
  • 1 lingura de cimbru uscat
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu chorizo:

Incalziti cuptorul la 200°C

Indepartati pielea si taiati carnatul in bucati mici.

In bolul robotului sau intr-un castron adanc amestecati faina cu praful de copt.

Puneti cascavalul ras, parmezanul ras, cimbrul uscat.

Amestecati si incorporati ouale unul cate unul.

Turnati treptat laptele, amestecand. Puneti carnatul, sare si piper si amestecati.

Umpleti formele (la nivel formele de madeleine si la 3/4 formele de muffin sau de cannelé).

Dati la cuptor : 12-15 minute pentru mini-madeleines si 15-18 minute pentru mini-cannelés.

Lasati sa se raceasca si scoateti din forma pe un grill.

Le puteti congela si scoate cand aveti nevoie sau invitati. Le dati la cuptor cateva minute.

TIPS-URI

1

reteta pentru 30 mini madeleines si 15 mini cannelés

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

pe 18.08 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori in aluat