Ardei umpluti

de monike in Curcan, 5 Iul 2011 | 5241 vizualizari

 

Doamnelor , ce sa va zic, ardeiul umplut la noi e un motiv in plus de sclifoseala:
eu vreau cu smantana, eu vreau cu iaurt (da nu dala din celalat),eu vreau cu verdeata si cu iaurt, eu vreau numai cu verdeata....Asa ca ... am pe alese...

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de ardei (cam 10 buc),
  • 2-3 rosii,
  • 1kg de carne tocata (eu am folosit de curcan),
  • 4 cepe,
  • o cescuta de orez,
  • o legatura patrunjel,
  • cateva fruze de cimbru proaspat,
  • un ou,
  • piper boabe si macinat,
  • 2 foi de dafin,
  • 4 linguri bune de bulion,
  • sare.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Amestec carnea tocata cu ceapa tocata marunt, cu orezul, patrujelul, sarea, piperul macinat si cimbrul. La acest amestec adaug si un ou.

Ardeii spalati si curatati bine in interior ii umplu cu compozitia de mai sus si le pun capac cate o feliuta de rosie. Ii pun intr-o cratita si ii acopar, un sfert, cu apa . Pun capacul si las la fiert 30min. Apoi pun bulionul, foile de dafin, sare, piper boabe si dau la cuptor pana se rumeneste.

POFTA MARE!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

monike 1

06.07.2011, 23:15

deyutzky ma bucur ca-ti place
eduard esti invitata mea

mamaieelena 1

07.07.2011, 13:58

bun

monike 1

07.07.2011, 14:15

Mamaieelena.. cu adevarat ..bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]