Ardei umpluti cu branza de burduf

de DulciuriSiNuNumai in Aperitive / Garnituri, 8 Noi 2012 | 21238 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -3 ardei kapia rosii
  • -350 g branza de burduf
  • -2 linguri de smantana
  • -o legatura marar
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu branza de burduf:

Intr-un castron se sfarama branza de burduf si se amesteca cu 2 linguri de smantana.

Mararul se spala bine, se toaca marunt si se adauga la pasta de branza.

Ardeii se spala, se indeparteaza cotoarele si semintele si se umplu cu compozitia de branza. Se foloseste o lingurita cu codita lunga pentru a putea apasa bine pasta. Daca nu va ajunge pasta de branza nu este nicio tragedie: umpleti cu cat aveti. (asa mi s-a intamplat si mie). Ardeii umpluti se introduc fiecare intr-o punga, se leaga cu un elastic si se dau la frigider pana a doua zi. Se taie ardeii de la varf cu ajutorul unui cutit ascutit bine. Se sterge cutitul pe o laveta de bucatarie dupa fiecare felie taiata. Se aseaza pe un platou pe un pat de salata verde. Contrastul de culori este foarte frumos si gustul minunat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]