Biscuiti speculoos

de ana in Dulciuri, 22 Apr 2012 | 8703 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr migdale pudra
  • 125 gr unt
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 1 varf de cutit de scortisoara
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • un praf de ghimbir
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti speculoos:

Mixam untul cu zaharul pana obtinem o consistenta pufoasa apoi incorporam celelalte ingrediente. Lasam compozitia sa se odihneasca 2 ore la rece . Modelam aluatul dupa imaginatie. Eu am format cilindri cu ajutorul foliei alimentare dupa care am taiat rondele. Puteti intinde aluatul pe folie alimentara si sa decupati cu diferite forme.

Asezam biscuitii pe tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem la foc mediu.

Dupa ce se racesc devin crocanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti speculoos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tiramisu reţetă reinterpretata