Bors de pui

de Alexandra Burz in Ciorbe, 3 Mai 2014 | 3653 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 morcovi
  • 3 patrunjei
  • 2 cepe galbene
  • 2 fire de ceapa verde
  • ardei macerat
  • 3 spinari de pui
  • 1 l bors de casa
  • 200 ml smantana 20% grasime
  • 1 ou
  • 100 gr orez
  • 2 cartofi
  • tarhon proaspat
  • apa
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de pui:

  1. Curatam si spalam bine legumele.
  2. Le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei, cu exceptia cartofului.
  3. Spalam bine carnea de pui si o adaugam peste legume.
  4. Adaugam apa, aproximativ 2,5-3 l.
  5. Asezonam si lasam la fiert aproximativ 30 minute.
  6. Adaugam orezul, cartoful taiat cubulete si borsul. Gustam din nou si mai adaugam sare si piper dupa caz.
  7. Mai lasam la fiert aproximativ 15-20 minute.
  8. Lasam sa se raceasca si cand s-a mai domolit dregem cu ou batut si smantana, dupa care adaugam tarhonul taiat marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bors de pui cu taitei de casa