Budinca de ficatei cu cascaval

de epurasha2bb in Ficat, 27 Ian 2011 | 5724 vizualizari

 

un aperitiv deosebit de gustos

 

INGREDIENTE

  • 200 g ficatei de pasare
  • 1 ou de gaina proaspat
  • 3 felii de paine inmuiat in putina apa si stoarse
  • 1 ceapa mica
  • 1 ceasca de lapte
  • 100 g cascaval razuit
  • 30 g cascaval ras si 1 lingura pasta de rosii  pt. final
  • sare, piper, boia dulce
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de ficatei cu cascaval:

Se spala si curata ficateii si apoi se lasa in lapte rece la frigider o jumatate de ora minim. Apoi se scot si se scurg, se paseaza si apoi se amesteca cu cascavalul razuit, oul batut, painica inmuita in apa si stoarsa, se da un praf de sare si piper, un praf de boia de ardei dulce.

Se unge cu putin unt sau ulei o tavita mica de silicon(eu am folosit-o pe cea inimioara) si se toarna compozitia.Se baga la cuptorul incins si se lasa sa se inchege putin si atunci adaugam deasupra ceapa tocata marunt si pasta de rosii, iar cascavalul razuit ultima data. Se da din nou la cuptor si se lasa pana se rumeneste bine. Se serveste taiata cuburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de ficatei cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

RuxyRux 1

27.01.2011, 21:24

Ce bunatate Epurasha

mamaieelena 1

27.01.2011, 23:45

deliciosi ficatei

epurasha2bb 1

29.01.2011, 11:02

multumesc fetelor! cominatia cu cascaval o fac tot mai des,le place tuturor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piure unguresc (cu ficăţei la tigaie) a la Anca