Cartofi umpluti

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2017 | 4459 vizualizari

 

Aceasta reteta e simpla si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 4 wurstel
  • 200 ml besciamella
  • 2 mozzarelle
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

Incepem cu cartofii, alegem 4 cartofi de aceeasi marime, ii spalam si-i punem la fiert.

Dupa cam 40 minute, scoatem cartofii, ii lasam un pic sa raceasca.

Intre timp, mozzarella o lasam la scurs, dupa care o taiem bucatele mici. La fel procedam si cu wurstel.

Luam cartofii, ii taiem in doua si, cu ajutorul unei lingurite, scoatem miezul pe care il punem intr-un bol si-l pisam cu furculita. Adaugam mozzarella si wurstelul. Potrivim de sare si piper.

Umplem jumatatile de cartofi. Deasupra punem besciamella.

Luam o placa de cuptor, punem hartie de copt si asezam cartofii. Bagam la cuptor la 180° C, cam 15 minute sau pana cand se rumenesc.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

in loc de wurstel se pot folosi legume sau alte mezeluri

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]