Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora
Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am scos carnea, iar in uleiul incins am incorporat o lingurita de boia iute. Am adaugat din nou carnea, si am pus si o cescuta de apa. Am lasat sa fiarba cca 15 minute. Smantana am amesteca-o cu zeama de la carne, crescandu-i temperatura. Am incorporat smantana si am mai lasat sa dea in cateva clocote. Am presarat marar si patrunjel tocat si am oprit focul.
Am servit fripturica cu piure si gogosari murati.
Bucatile de ceafa le-am sarat si piperat si le-am dat la frigider ptr o ora.
Cand carnea s-a odihnit suficient, am pus-o la prajit in putin ulei, lasand-o sa se caleasca pe ambele parti. Am scos carnea, iar in uleiul incins am incorporat o lingurita de boia iute. Am adaugat din nou carnea, si am pus si o cescuta de apa. Am lasat sa fiarba cca 15 minute. Smantana am amesteca-o cu zeama de la carne, crescandu-i temperatura. Am incorporat smantana si am mai lasat sa dea in cateva clocote. Am presarat marar si patrunjel tocat si am oprit focul.
Am servit fripturica cu piure si gogosari murati.