Ceapa rosie murata

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 25 Sep 2010 | 10881 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe rosii mari
  • 250 ml apa
  • 250 ml otet de vin
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura sare
  • boabe de piper
  • 1 arde iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa rosie murata:

1. Ceapa se curata si se taie rondele.Rondelele se aseaza in borcan impreuna cu ardeiul iute taiat bucatele si boabele de piper.2. Din apa,otet,sare si zahar se fierbe un lichid care se toarna peste ceapa.Se infileteaza capacul si se pastreaza in camara,la loc racoros

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceapa rosie murata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]