Champignon al ajillo

de - Andreea - in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2016 | 6292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ciuperci champignon
  • 2 catei usturoi
  • 6 linguri parmezan
  • 4 linguri pesmet
  • ulei de masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel (optional)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Champignon al ajillo:

Ciupercile se curata de pielita si se indeparteaza piciorusele.Acestea din urma, se toaca marunt . 

Intr-o tigaie punem ulei de masline si calim mai intai usturoiul curatat si lasat intreg. Cand acesta a prins culoare, il scoatem din tigaie si il aruncam. 

Adaugam piciorusele tocate ,presaram sare dupa gust si lasam la foc potrivit pentru 7-8 minute. 

Inchidem focul si adaugam in tigaie pesmetul ,parmezanul si patrunjelul tocat (optional - eu nu am avut de aceasta data) .

Amestecam totul foarte bine si umplem cu acest amestec palariile ciupercilor. 

Asezam ciupercile umplute intr-o tava pentru cuptor,turnam putin ulei de masline si le coacem la 180 grade pentru 20-25 minute. 

Se servesc imediat ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Champignon al ajillo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi fierti

de Rocsi 9

ieri la 19:35

Chifle pizza - Gustarea rapidă care te va cuceri

ieri la 07:45

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

pe 30.09 la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]