Choux a la crème ( Mini Eclere)

de oana_pisicutza16 in Prajituri, 5 Oct 2011 | 6217 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 1 cana de apa; 
  • 50 g unt; 
  • 1 cana faina; 
  • 4 oua   
  • Pentru crema:
  • 1 cana de zahar;
  • 4 linguri faina;
  • o bucata mica de unt;
  • 500 ml lapte;
  • 3 plicuri Zahar vanilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Choux a la crème ( Mini Eclere):

Prajiturelele:

Apa untul si faina se amesteca pe foc pana devin omogene. Se ia compozitia de pe foc si se adauga ouale pe rand amestecand bine. Se pune aluat in tava cu ajutorul unei linguri cu care se formeaza prajiturelele. Se lasa la cuptor pana devin rumene

Crema

Se amesteca toate ingredientele pe foc pana devin de consistenta unei budinci

Se taie prajiturelele in jumatate si se umple cu crema

Daca ti-a placut reteta noastra "Choux a la crème ( Mini Eclere)" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

alinutzika 1

06.10.2011, 21:54

tare bune

MIUTA 1

06.10.2011, 23:21

Imi place

adry88 1

08.10.2011, 10:40

bune rau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

ieri la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]