Ciorba cu afumatura

de MotanLaOale in Ciorbe, 12 Ian 2014 | 15571 vizualizari

 

De cand au fost puse retetele de sarbatoare poftesc la ciorba cu afumatura!

 

INGREDIENTE

  • 700g afumatura (scarita)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 mana de favole verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • 1L zeama de varza
  • fidea
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Legumele se curata si se taie marunt.

Intr-o oala se pune uleiul si se calesc ceapa, morcovii, albitura 2-3 minute.

Se toarna apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga afumatura si fasolea verde si dupa ce da in clocot cartofii si se mai fierne 15-20 minute.

Se adauga rosiile tocate, pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.

Zeama de varza se fierbe separat si se toarna in oala.

Se potriveste de sare si piper.

Se pune verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana sau ardei iute.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu bors daca nu va place zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de bors de cartofi cu afumatura cu rosii si taitei