Ciorba cu afumatura

de MotanLaOale in Ciorbe, 12 Ian 2014 | 15774 vizualizari

 

De cand au fost puse retetele de sarbatoare poftesc la ciorba cu afumatura!

 

INGREDIENTE

  • 700g afumatura (scarita)
  • 3 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 1 pastarnac
  • 1 ceapa mare
  • 3 cartofi
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • 1 mana de favole verde
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 2 linguri ulei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura marar
  • 1L zeama de varza
  • fidea
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Legumele se curata si se taie marunt.

Intr-o oala se pune uleiul si se calesc ceapa, morcovii, albitura 2-3 minute.

Se toarna apa si se fierbe 15-20 minute.

Se adauga afumatura si fasolea verde si dupa ce da in clocot cartofii si se mai fierne 15-20 minute.

Se adauga rosiile tocate, pasta de tomate si se mai fierbe 5 minute.

Zeama de varza se fierbe separat si se toarna in oala.

Se potriveste de sare si piper.

Se pune verdeata tocata, se mai da un clocot si este gata.

Se serveste cu smantana sau ardei iute.

Pofta Buna!

TIPS-URI

1

Se poate face si cu bors daca nu va place zeama de varza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditional romaneasca de ciorba din oase de porc acrita, cu zeama de varza