Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de aziz in Ciorbe, 28 Apr 2011 | 5828 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: afumatura, ciorba, retete Ciorbe
Portionam carnea, taiem legumele marunt. Punem la fiert carnea, luam spuma, apoi adaugam legumele mai putin patrunjelul pe care il adaugam la final. Pofta buna!
de laura_n 7
de Alina26 1
de madi_marin 7
MVMih 1
Pt Gaby_d..."daca pici pe 10...o sa avem grija sa taiem noi un zero"
adry88 1
gustos
aziz 1
eduard
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Rocsi 9
de RODIMUR 8
de Bucataras 6
de Constelatialeu 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 28.02 la 16:07
pe 28.02 la 14:11
pe 28.02 la 11:45
pe 28.02 la 10:23
pe 27.02 la 09:02
6 comentarii
5 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
Steffy 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
vanilla 1
puideom150 1
Rocsi 9
2238 puncte
Panacris 9
1837 puncte
RODIMUR 8
1195 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
abstract01 1
300 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!