Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de aziz in Ciorbe, 28 Apr 2011 | 5758 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: afumatura, ciorba, retete Ciorbe
Portionam carnea, taiem legumele marunt. Punem la fiert carnea, luam spuma, apoi adaugam legumele mai putin patrunjelul pe care il adaugam la final. Pofta buna!
de laura_n 7
de gabrielasfechis 1
de katty 7
MVMih 1
Pt Gaby_d..."daca pici pe 10...o sa avem grija sa taiem noi un zero"
adry88 1
gustos
aziz 1
eduard
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 6
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 20:34
la 16:12
la 13:24
la 10:52
de bucatarasa 1
pe 30.11 la 18:08
8 comentarii
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Rocsi
RODIMUR
Martik 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
florylau 1
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!