Ciorba de cartofi cu carne de purcel

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 24 Noi 2013 | 4339 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • 50 g bulion
  • 350 ml bors
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de purcel:

Carnea de porc se transeaza ,se spala cu apa rece,apoi se pune intr-o oala cu apa si sare la fiert.

Cand apa incepe sa clocoteasca,cu spumiera luam spuma de deasupra.

Cartofii se curata ,se spala cu apa rece ,se taie cuburi si se pun in oala.Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam langa carnea de porc.

Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama  .Amestecam bine si il adaugam  atunci cand au fiert legumele si carnea.

Punem si borsul strecurat. 

La sfarsit punem putina verdeata tocata si ciorba este gata.

TIPS-URI

1

Daca aveti zeama de varza,inlocuiti borsul cu 1 cana de zeama .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de purcel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.11.2013, 19:03

Mama ce buna este

mihaelar63 1

27.11.2013, 01:27

Trebuie sa fie foarte buna Eu nu gatesc cu bors ,dar acum am achizitionat sa incerc , poate , poate mi-o placea

madalinanicoleta 1

27.11.2013, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu kaizer afumat