Ciorba de cartofi cu carne de purcel

de Krystyan Trendy in Ciorbe, 24 Noi 2013 | 4202 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de porc
  • 6 cartofi
  • 2 cepe
  • 2-3 morcovi
  • 1 ardei gras rosu
  • sare
  • 50 g bulion
  • 350 ml bors
  • patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cartofi cu carne de purcel:

Carnea de porc se transeaza ,se spala cu apa rece,apoi se pune intr-o oala cu apa si sare la fiert.

Cand apa incepe sa clocoteasca,cu spumiera luam spuma de deasupra.

Cartofii se curata ,se spala cu apa rece ,se taie cuburi si se pun in oala.Curatam legumele,le spalam.Le tocam cubulete si le adaugam langa carnea de porc.

Intr-un castron punem bulionul diluat cu 1 polonic de zeama  .Amestecam bine si il adaugam  atunci cand au fiert legumele si carnea.

Punem si borsul strecurat. 

La sfarsit punem putina verdeata tocata si ciorba este gata.

TIPS-URI

1

Daca aveti zeama de varza,inlocuiti borsul cu 1 cana de zeama .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cartofi cu carne de purcel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

24.11.2013, 19:03

Mama ce buna este

mihaelar63 1

27.11.2013, 01:27

Trebuie sa fie foarte buna Eu nu gatesc cu bors ,dar acum am achizitionat sa incerc , poate , poate mi-o placea

madalinanicoleta 1

27.11.2013, 17:02

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de cartofi noi