Ciorba de oase de porc

de love_cherry in Ciorbe, 14 Ian 2013 | 6362 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7-8 bucati oase de porc
  • fidea
  • sare
  • sare de lamaie
  • leustean
  • 1 ardei
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • pastarnac
  • telina
  • salicilat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de oase de porc:

Spalam bine oasele si le punem la fiert.

Dupa ce au dat in clocot punem legumele taiate marunt si eventual o lingurita de ulei.

Lasam sa fiarba inca 10-15 min,apoi adaugam sarea,sarea de lamaie(dupa gust) si salicilatul.

Lasam sa se fiarba bine apoi adaugam si fideaua,mai lasam 2 min la fiert cat sa se faca si fideaua,iar dupa ce am stins focul punem si leustean verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de oase de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Soleanca (Ciorba ruseasca)