Ciorba de salata

de LUK in Ciorbe, 28 Dec 2010 | 4158 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o salata mica
  • 4-5 catei de usturoi
  • 2 feliute de slanina
  • 1.5l de apa
  • 100ml lapte
  • o lingurita de ulei
  • sare,otet dupa gust
  • 4 oua pt omleta
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de salata:

Slanina se taie cubulete mici si se rumeneste intr-un vas in care am pus o lingurita de ulei.Salata se spala se taie fasii si se pune peste slanina cand aceasta e rumenita.Se amesteca de cateva ori pana cand se inmoaie salata apoi adaugam apa si sarea.Lasam sa fiarba 15minute si adaugam usturoiul taiat marunt.Mai lasam s afiarba 5 minute si oprim focul.Adaugam otet dupa gust.

Dupa ce s-a odihnit 10 minute adaugam laptele.

Pregatim o omleta din 4 oua(sau cate doriti) .Cand e gata o taiem cubulete si o punem in farfurie apoi punem ciorba de salata si papam!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de salata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Ciorba a la grec de pui