Ciorba taraneasca de vacuta

de MyFancyCake in Ciorbe, 6 Ian 2012 | 5659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vita,
  • 1 morcov,
  • 1 pastarnac,
  • 1 ceapa,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 2 cartofi,
  • 1 feliuta de varza,
  • 100 gr mazare ,
  •  100 gr fasole verde,
  • 2 buchetele de conopida,
  •  2 buchetete de broccoli,
  • sare,
  • 300 - 500 ml bors (in functie de cat de acru este),
  • 1/2 lingurita zahar,
  • 100 gr sos de rosii si ardei
  • 1 legatura leustean
  • 1 legatura patrunjel
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba taraneasca de vacuta:

Taiem carnea in cubulete mici si o punem la fiert. Eu am fiert-o in "oala minune" timp de 40 de minute.

Apoi adaugam ceapa, morcovul, pastarnacul si ardeiul. Fierbem 20 de minute, apoi adaugam si restul legumelor.

Cand sunt fierte adaugam sosul de rosii si ardei, borsul incalzit si zaharul.

Mai dam o data in clocot ciorbita si adaugam verdeturile. Servim cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba taraneasca de vacuta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba taraneasca de vacuta