Ciorbita de pui

de Rocsi in Ciorbe, 17 Feb 2010 | 6895 vizualizari

 

reteta e pentru 6-7 litri ciorba

 

INGREDIENTE

  • un pui de 1 kg si ceva sau 4 pulpe de pui
  • ardei rosu
  • ardeo verde
  • 1 morcov
  • o ceapa nu prea mare
  • patrunjel
  • vegeta
  • piper
  • smantana
  • taietei
  • bors pntru acrit(sunt moldoveank si de aceea nu e ciorba fara bors)

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita de pui:

Puiul il transati ,se parleste putin la flacara de la aragaz pentru a indeparta tot puful si se spala bine.

intr-o oala de vreo 8 litri se pune cam pe trei sferturi cu apa si se pun bucatile de pui acolo.cand face spuma luati cu lingura toata spuma.

cand incepe sa fiarba puneti ardeiu rosu ,verde,ceapa,patrunjelul tocate si morcovul dat pe razatoare.

cand carnea e aproape fiarta se pune borsul in functie de cat de acru va place,vegeta,piperul.

cand incepe sa fiarba iar puneti taieteii o mana sau 2 cat de gros va place si il lasati pe foc pana cand sunt gata taieteii de fiert.cand e gata inchideti focul si prasarati patrunjel verde tocat si pe deasupra.

serviti cu putina smantana daca va place bineinteles...

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]