Ciulama de porc

de gaby_gabytza in Porc, 1 Mai 2013 | 7698 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 5 catei usturoi
  • sare
  • piper
  • un pahar cu vin
  • 300 g smantana
  • 1 lingura amidon
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciulama de porc:

Carnea o spalam si taiem bucati mari.O punem in tigaie si o prajim in putin ulei pe ambele parti.Scoatem carnea si in uleiul in care am prajit carnea, adaugam ceapa tocata si o calim putin.Dupa care adaugam paharul cu vin si carnea si le fierbem la foc mic acoperit.

Cand aproape a scazut zeama adaugam smantana amestecata cu amidonul,usturoiul curatat si pisat,sare,piper dupa gust.Amestecam continuu pana incepe sa se ingoasa(cateva minute) si oprim focul.

Servim cu mamaliga si cateva foi de ceapa verde tocata deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciulama de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc umpluta cu ciuperci