Ciuperci umplute cu carnati

de Lau in Aperitive / Garnituri, 15 Oct 2013 | 7059 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci(12, potrivite)
  • 1 carnat
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 150 g cascaval
  • 1 ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute cu carnati:

Ciupercile le curatam de coaja si le asezam in tava tapetata cu folie de aluminiu,dupa care le condimentam cu sare si piper.

Curatam ardeii de cotor si seminte si taiem felii.

Ceapa si carnatul il vom taia felii.

Cascavalul il vom da prin razatoarea mica.

In fiecare ciuperca adaugam cate 1 felie de carnat,1 felie de ardei rosu si verde,ceapa verde si cascaval deasupra.

Adaugam putin ulei si 1 cescuta de apa sau vin,dam la cuptorul incalzit cca 30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]