Cordon bleu

de jolygina in Pui, 19 Iun 2010 | 8668 vizualizari

 

am facut o reteta foarte rapida,mai putin costisitoare si pe moment

 

INGREDIENTE

  • 300g parizer sau sunca de pui felii
  • 2 oua
  • pesmet
  • faina
  • 200g cascaval
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cordon bleu:

taiem feliile de sunca sau parizar foarte subtiri,eu le-am luat gata taiate,cascavalul il taiem in fasii cam cat degetul de groase si le punem in centrul feliei de sunca si rulam ca pe o sarmaluta ,

dam acest rulou prin faina (sunca sau parizerul daca e proaspat este putin umed si se prinde faina imediat de el)

dupa care o dam prin ou si pesmet

le punem la prajit cam 2-3 min ,se prajesc foarte repede de aceea trebuie mai intai sa le facem pe toate si dupa, le prajim altfel riscam sa le ardem,

eu le-am facut si o garnitura de cartofi noi taiati cubulete si cu ketchup

pofta buna!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cordon bleu" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]