Cornulete aperitiv

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 4 Dec 2010 | 8445 vizualizari

 

cum nimic nu trebuie risipit, cand am facut pizza mi-a ramas aluat asa ca am facut aceste cornulete. :D

 

INGREDIENTE

pt aluat:

  • 250 g faina
  • 200 ml de apa calduta
  • un praf de sare
  • 1 ou
  • 1 praf de copt
  • 4 linguri de ulei
  • cascaval
  • salam
  • ardei rosu
  • 1 galbenus de ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cornulete aperitiv:

Amestecam faina cu sarea si praful de copt, dupa care punem apa si incepem sa framantam usor, adaugam oul si uleiul si framantam energic pt a se omogeniza bine aluatul, trebuie sa iasa un aluat fraged care sa nu se lipeasca de maini ( daca mai este nevoie completam cu faina, sau apa)

Lasam 10 min sa se odihneasca.

Intindem o foaie subtire pe care o taiem in patratele pe care le vom umple cu cascaval, salam si ardei rosu ( se pot umple cu ce aveti la indemana).

Tapetam o tava cu faina si vom pune cornuletele in ea, dupa care le vom unge cu galbenusul de ou si vom da la cuptor 30 de minute.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cornulete aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu smantana si cascaval