Cotlet de porc fraged la cuptor

de Catalinaflorea in Mancaruri cu carne, 5 Iun 2015 | 8700 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cotlete porc
  • salata
  • rosii cherry
  • ridichi
  • ulei de masline
  • vin alb
  • jumatate mar
  • sare, piper, boia, curry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cotlet de porc fraged la cuptor:

Cotletele de porc se pun in tava tapetata cu hartie de copt, se asezoneaza cu boia, sare, curry, piper, cateva rosii cherry, felii subtiri de mar si vin alb; se da la cuptorul incins la 200 grade pentru 15 minute.

Rosiile si ridichile se spala,se taie si se aseaza pe salata; se asezoneaza cu sare si otet balsamic.

Dupa ce se face carnea se scoate se aseaza pe salata si se serveste cald.Super frageda,moale,suculenta,dulce-acrisor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cotlet de porc fraged la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc in mustar