Covridog

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 26 Iun 2013 | 9302 vizualizari

 

Daca tot am vazut ca este la moda covridogul , am zis sa incerc si eu .
Au iesit buni tare!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml apa calda
  • 15 gr de drojdie proaspata(jumate de pachetel de 25 gr)
  • un praf de sare
  • 1 lingura zahar
  • 300 gr faina
  • 1 ou
  • 2 linguri ulei
  • 10 bucati de cremvusti
  • 1 bucata carnat picant
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Covridog:

Aluatul

Apa calda se pune in castron , se pune drojdia si se amesteca pana se dizolva.

Se adauga sarea si zaharul.

Apoi se adauga faina in ploaie , amestecand sa nu se faca cocoloase,se framanta pana obtinem un aluat nelipicios care poate fi intins cu sucitoare, daca mai trebuie faina mai punem.

La final se adauga uleiul si se framanta pana se incorporeaza in aluat.Se lasa la dospit 30 min.

Se presara faina pe masa si se intinde foaia cu sucitoarea, se taie fasii de 2 cm .

Se aseaza cremvustii si se ruleaza , la fel si carnatul .

Se pun in tava cu hartie de copt , se mai lasa la dospit 15 min.

Se unge cu ou si se da la cuptor la foc mediu 30-35 min.

 

POFTA BUNA

TIPS-URI

1

Se poate presara pe ei mac sau susan.

Daca ti-a placut reteta noastra "Covridog" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Covridog