Crema de branza cu rosii si busuioc

de Corinuta in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2010 | 5911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg branza slaba de vaci
  • 2 rosii
  • 1 legatura busuioc
  • 2 linguri de ulei de masline
  • 1 lingura suc de lamaie
  • sare, piper macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crema de branza cu rosii si busuioc:

Se amesteca branza cu uleiul si sucul de lamaie si se mixeaza pana devine o crema.

Se oparesc rosiile, se decojesc, se scot cotoarele si se taie cubulete.

Se spala busuiocul si se usuca, dupa care se taie frunzele in fasii. Se adauga peste rosii, apoi totul se adauga peste branza.

Se condimenteaza cu sare si piper, se amesteca bine si se da la frigider pana se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crema de branza cu rosii si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

01.08.2010, 23:47

si eu la fel corina si 5 furuc si 5

yafa 1

02.08.2010, 01:08

Trebuie sa fie o minunatie, am sa o incerc si eu

lia maria 1

02.08.2010, 12:53

si mie imi place mai ai

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu branza, piept de pui si conopida