Creveti la tigaie, cu lapte de cocos

de AlexTeacher in Fructe de mare, 8 Iun 2016 | 8859 vizualizari

 

Nu m-as satura de creveti...creveti si midii. As putea manca...FARA NUMAR ! :D 

 

INGREDIENTE

Crevetii:

  • Creveti mari – 8 buc
  • Rosii cherry – 8-10 buc
  • Usturoi – 3 catei
  • Unt – 20 g
  • Cimbru uscat – 1/2 lingurita
  • Vin roze demisec – 40 ml
  • Zahar brun – 1/4 lingurita
  • Patrunjel – 1 legatura
  • Lapte de cocos - 200 ml
  • Sare si piper negru – dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti la tigaie, cu lapte de cocos:

  • Curatati crevetii lasandu-le capul si coada (pentru efect ) - Desi in Spania daca le ceri sa-ti curete crevetii sau servesti clientii cu creveti curatati risti sa ti se dea cu farfuria-n cap sau sa fii impuscat :)))) 
  • Taiati usturoiul pe lungime, pe jumatate si scoateti-i inima (vena aceea verde);

  • Taiati rosiile cherry in 4;

  • Adaugati untul si uleiul de masline in tigaie;

  • Cand aceasta s-a incins adaugati crevetii si usturoiul;

  • Sotati-i cca 2-3 minute, adaugati cimbrul si stingeti cu vinul roze;

  • Adaugati rosiile cherry, zaharul si fierbeti alte 2 min;

  • Puneti laptele de cocos si amestecati 2 min pana mai scade si se ingroasa - tocati patrunjel si adaugati pe deasupra;

  • Merg de minune c-un orez la aburi ! Pofta buna !

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti la tigaie, cu lapte de cocos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

-Licurici- 1

09.06.2016, 07:51

Ce bine arata!

laura_n 1

10.06.2016, 16:17

Imi ploua in gura!

Bya Ralu 1

24.08.2016, 19:18

astia sunt pe gustul meu,o sa-i incerc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Scoici la tigaie cu usturoi si vin