Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello)

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 26 Mar 2020 | 6710 vizualizari

 

Ca si la reteta precedenta, eu nu am folosit migdalele deoarece fetitei mele nu i-au placut. Din ce am inteles, migdalele crude se desfac usor din coaja daca le coaceti putin intr-o tigaie, fara a pune ulei.
Pentru aceasta reteta am tras un ochi pe la reteta Clementinei.
Daca nu gasiti sa cumparati lapte condensat, puteti sa il faceti si in casa.
Foarte bune sunt aceste bomboane!!!

 

INGREDIENTE

  • 200 g lapte condensat
  • 100 g fulgi de nuca de cocos
  • 100 g napolitane cu crema de vanilie (Joe)
  • migdale crude pentru umplut
  • 30 g fulgi de nuca de cocos pentru tavalit
Portii: 13
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello):

Laptele condensat, fulgii de nuca de cocos si napolitanele se pun in robotul de bucatarie si se maruntesc pana cand devin ca o pasta.

Se formeaza bomboanele din aceasta pasta, punad la mijloc cate o migdala curatata de coaja.

Eu am avut o foarfeca cu forme si am facut cateva bomboane si astfel.

Bomboanele proaspat formate se tavalesc prin fulgi de nuca de cocos.

Se pot servi imediat sau se pastreaza la rece intr-o caserola.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert bomboane cu nuca de cocos si lapte condensat (Raffaello)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Semifreddo de cafea