Desert cornulete cu ciocolata

de Lau in Dulciuri, 2 Apr 2017 | 4074 vizualizari

 

Retete de post economice

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 1 cana bors acru (200 ml)
  • 1 lingura otet
  • 1/2 cana ulei
  • 100 g zahar
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala
  • esenta de vanilie
  • 1 plic drojdie uscata
  • +3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • ciocolata de post
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert cornulete cu ciocolata:

Intr-o cratita, adaugam cele 3 linguri de ulei si 2 linguri faina, amestecam si punem pe foc cca. 1 min, pana ce se ingroasa ca un sos mai grosut.

Intr-un vas, adaugam faina, zaharul, sarea, coaja de portocala, amestecam si facem o adancitura in mijloc, adaugam drojdia dizolvata in lingura de otet, esenta, borsul si uleiul, framantam un aluat omogen si nelipicios.

Intindem coca intr-o foaie, ungem cu sosul pregatit si impaturim aluatul in 3 invelim in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Intindem aluatul pe masa infainata si taiem triunghiuri, pe partea mai lata, adaugam cate o patratica de ciocolata, rulam si asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Ungem cu apa amestecata cu zahar si dam la cuptorul incalzit, pana ce se rumesc frumos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert cornulete cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert chec pufos