Dovlecei pane

de Bya Ralu in Mancaruri de legume, 5 Sep 2012 | 4183 vizualizari

 

o reteta usoara,poate fi un mic dejun sau o cina

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel potrivit
  • 3 oua
  • faina
  • ulei,sare,piper,
  • mujdei de usturoi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovlecelul se curata de coaja si se taie felii potrivite (sa nu fie nici subtiri dar nici goase). Se clatesc cu apa rece si se aseaza pe un prosop de hartie. Se prepara o pasta din 3 oua batute bine si faina cat cuprinde. Asezonam cu sare si piper. Dam feliile prin pasta formata si le punem la prajit in ulei (sa fie suficient ulei ca sa nu se arda). Se scot pe un prosop de hartie pentru a indeparta surplusul de grasime si se servesc cu mujdei de usturoi cu smantana. Reteta o gasiti aici: http://www.bucataras.ro/retete/pasta-de-mujdei-cu-smantana-28753.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei