Dovlecei pane cu sos de usturoi a la Julie

de nilgun in Mancaruri de legume, 20 Iul 2013 | 4069 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 3 oua
  • 8 linguri faina
  • 8 linguri pesmet
  • branza razuita aproximativ o cana
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel

Pentru sos - 6 catei de usturoi - 2 rosii - sare - ulei

Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu sos de usturoi a la Julie:

Dovleceii se curata de coaja si se taie felii mai grosute . Ouale se bat cu sare, piper si se amesteca cu patrunjel. Faina se pune intr-o farfurie. Intr-o alta farfurie se pune pesmetul care se amesteca cu branza razuita.

Se pune uleiul la incins, fiecare felie de dovlecel se trec.e prin faina, oua si pesmet si se prajeste bine pe ambele parti , se scot pe servetele pentru a se absorbi surplusul de ulei. 

Pentru sosul de usturoi, se curata usturoiul de coaja, se piseaza, se adauga sare, ulei de masline si se freaca bine bine. Rosiile se dau prin razatoarea mica, si se pune peste usturoi formandu-se astfel sosul.

Se servesc dovleceii cu sosul de usturoi deasupra.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu sos de usturoi a la Julie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei