Drob din carne amestec si ciuperci

de in Aperitive / Garnituri, 3 Dec 2014 | 4871 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne tocata amestec vita-porc
  • 1 ceapa mica
  • 4 catei usturoi
  • 2 oua crude
  • 2 oua fierte
  • 100 g ciuperci
  • patrunjel (eu am avut uscat)
  • sare, piper, boia dulce
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din carne amestec si ciuperci:

Intr-un castron se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, ouale crude, ciupercile tocate marunt, patrunjelul, sarea, piperul si boiaua.

Intre timp punem la fiert celelalte oua.

Punem jumatate din compozitie in tava tapetata cu ulei si pesmet, apoi punem ouale fierte si dupa restul de compozitie.

Introducem in cuptorul incalzit in prealabil cca. 50 minute la foc mediu.

Se taie dupa ce s-a racit.

Pofta mare!

TIPS-URI

1

Ciupercile le-am avut cumparate la cutie.

2

Merge mai bine foaie de copt, dar eu nu am avut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne amestec si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de miel