Fasole batuta

de BarbatLaCratita in Mancaruri de post, 19 Noi 2010 | 12062 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/4 kg fasole
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe
  • un pastarnac
  • un morcov
  • 200 g rosii
  • 200 ml ulei
  • o lingurita cimbru
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole batuta:

Fierbem fasolea cu morcovul si pastarnacul in apa cu sare. Apoi le pasam si incorporam uleiul la fel ca si cum am face maioneza. Adaugam usturoiul pisat si sare dupa gust. Calim ceapa, adaugam rosiile si lasam la foc mediu 10 min. Apoi punem cimbrul si condimentele.
Punem sosul peste fasolea pasata si sunteti invitatele mele la cina :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole batuta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (164)

BarbatLaCratita 1

19.12.2010, 22:06

Si senior poate fi interpretat gresit, pe unii ii poate duce cu gandul la batranete... Pana gasim ceva, merge si Senzational
Imi incep acum reabilitarea, pun o reteta

diaconta 1

20.12.2010, 08:48

In fata mea nu te-ai reabilitat,doar stii ca nu mananc peste Senzationalule,cu o reteta nu se face primavara

elena1988 1

27.03.2011, 17:56

arata foarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole frecata cu castraveti murati