Fasole cu ciolan

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 24 Oct 2012 | 5348 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un ciolan afumat 1 kg
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 1 kg fasole
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 5 linguri pasta de tomate
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu ciolan:

Fierb ciolanul la foc mic , iar in paralel am fiert fasolea care am lasat-o in prealabil  la inmuiat peste noapte . Cand carnea incepe sa se desfaca de os opresc din fiert ciolanul pe care il portionez.

Separat intr-o cratita calesc ceapa si morcovul taiat rondele , adaug peste apoi  fasolea , pasta de tomate , ciolanul si apa in care a fiert ciolanul . Adaugam sare si piper dupa gust si putin cimbru pt  aroma  si lasam sa scada la cuptor timp de 1 h

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu ciolan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fasole cu carnati afumati