Fasole prajita

de andreea_angelo in Mancaruri de post, 5 Dec 2012 | 7265 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g fasole
  • o ceapa
  • un morcov
  • o rosie
  • marar
  • suc de rosii
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita:

Fasolea se pune la inmuiat in apa calduta inainte de a o pune la fiert, asa nu mai trebui sa fiarba prea mult. Cand s-au umflat boabele de fasole se pun la fiert. Legumele se toaca marunt, apoi pe rand le punem la prajit. Calim ceapa, urmeaza morcovul dat pe razatoare si rosia facuta cubulete. Inainte de a pune fasolea fiarta peste legume, adaugam putin suc de rosii sau bulion si punem fasolea, mai adaugam un pahar cu apa, adaugam si mararul si mai lasam cateva minunte la fiert, sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură de morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole