File de pui cu morcov și dovlecel ( rețetă dietetică!)

de Panacris in Pui, 24 Iun 2013 | 4089 vizualizari

 

Suntem la convalescență, așa că am intrat în domeniul mâncărurilor dietetice! Timea, mulțumesc ptr, inspirație, am înlocuit cartoful cu dovleceul;) Culmea cei care sunt sănătoși, apreciază mai mult ca cei bolnavi;)

 

INGREDIENTE

  • file de piept de pui cca. 300 g,
  • morcov 1 bucată,
  • dovlecel 1 bucată,
  • sare iodată,
  • semințe chimion cca. 1 linguriță,
  • ulei de măsline.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de pui cu morcov și dovlecel ( rețetă dietetică!):

Morcovul și dovlecelul se curăță, se spală, se taie rondele și se pun în vasul Wok încins, cu puțină apă, l-a sotat.

Mușchiulețul de pui se taie bucățele, se adaugă  la legumele sotate, se adaugă cca. 2 linguri de ulei de măsline, se asezonează de sare și semințe de chimion, apoi se lasă la fiert cca. 15 minute la fiert, acoperit.

Se servesc ca atare, fără niciun fel de garnitură! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "File de pui cu morcov și dovlecel ( rețetă dietetică!)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-torturi dietetice, cu capsune