Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor

de Rocsi in Porc, 14 Dec 2011 | 4440 vizualizari

 

Un meniu foarte bun si delicios!!!

 

INGREDIENTE

  • 5 fileuri muschi de porc,potrivite ca marime(sa fie dezosate si cu cat mai putina grasime)
  • 1 morcov mic
  • 1 ceapa
  • jumatate ardei galben
  • 2 rosii
  • 1 catel usturoi
  • 5-6 linguri pasta de rosii de casa
  • 5 linguri vin rosu
  • 2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
  • busuioc uscat
  • 1 mana paste
  • 1 lingura unt
  • 3 felii branza topita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor:

Luam fileurile si le spalam,apoi le tamponam cu un servet de bucatarie.

Curatam ceapa ,o spalam si o tocam marunt.

Morcovul il curatam,il spalam si il facem cubulete mici.

Ardeiul il taiem bucatele cat mai mici.

Rosiile le curatam de coaja si le facem si pe acestea cubulete .

Usturoiul il curatam si il pisam.

Toate aceste legume le punem intr-un bol.

Peste ele mai adaugam:pasta de rosii,vinul si putina sare.

Punem si cateva linguri de apa si amestecam bine.

Luam un vas yena si il ungem cu cele doua linguri de ulei.

Fileurile le condimentam pe ambele parti cu sare si piper,apoi le asezam in vas.

Deasupra turnam acel amestec cu legume.

Presaram putin patrunjel si busuioc uscat.

Acoperim vasul cu capacul sau(sau cu staniol) si il bagati in cuptor.

Aprindeti cuptorul si lasati muschiul acolo cam 60 de minute.

Mai spre final,cand carnea este facuta bine,fierbem pastele.

Punem intr-o cratita apa cu un praf de sare si untul la fiert.

Cand da in clocot,dam drumul la paste si le fierbem maxim 10 minute.

Apoi le scurgem bine de apa.

Scotem vasul din cuptor,punem pe margini pastele si le impingem putin cu o lingura ,pentru a intra sos in ele.

Deasupra pastelor rupem bucatele de branza topita.

Mai dam vasul in cuptor 10-15 minute.

Cand este gata scoatem si servim.

Iese ceva de te lingi pe degete!!!!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc, in crusta de mustar