Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Panacris in Mancaruri de post, 29 Aug 2013 | 5738 vizualizari
Valclaudia 1
tre' sa fie tare bune, cu usturoi mult.... Mmmmm.....
Lia_ 1
in poza ta arata ghebele astea ca o mare minune si cu gandul la usturoi dar n-am inteles cu fiertul de doua ori ... adica arunci prima apa dupa cateva clocote? de ce?
Panacris 1
Lia1 deoarece au fost conservate în sare și sunt foarte sărate
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Bucataras 8
de Gherca Daniela 5
de oanapl 8
de Constelatialeu 9
de Retete_gustoase 1
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
ieri la 23:04
de Caty 3
ieri la 22:18
ieri la 09:29
pe 20.08 la 17:34
pe 20.08 la 10:43
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
4 voturi
Caty
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
JamilaCuisine 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MotanLaOale 8
1165 puncte
Caty 3
1126 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mihaelar63 9
209 puncte
Sidy 1
200 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de Bucataras 6
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!