Gogosari aperitiv

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2013 | 17490 vizualizari

 

Buna dimineata si o saptamana usoara!!
Azi voi incepe cu un minunat aperitiv pe care vi-l recomand la modul cel mai serios;nu stiti cate arome are si ce gust!!!

 

INGREDIENTE

  • 3 gogosari frumosi
  • 100 g branza telemea
  • 100 g Miez de Lapte de la Delaco
  • 100 g salam
  • 50 g masline fara samburi
  • 3 oua
  • 3 linguri ulei
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari aperitiv:

Branza, salamul si maslinele taiate cubulete le punem intr-un castronel; gogosarii curatati de cotoare si seminte, umplem cu acest amestec putin indesat pana la trei sferturi, deasupra punem in fiecare cate o lingura de ulei apoi spargem cate un ou; condimentam cu sare, piper, punem gogosarii intr-un vas termorezistent uns cu unt si lasam la cuptor la foc moderat pana se coaguleaza oul.

Servim pe farfurie ornata cu restul ingredientelor ramase.

TIPS-URI

1

pentru branzeturi se poate folosi tot ce aveti sau dupa placul fiecaruia,cu conditia ca sa fie una sarata,una dulce

2

tot dupa plac se poate folosi si preparatul

3

acest aperitiv se pregateste in functie de persoanele de la masa

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ceapa si smantana