Gogosari in otet

de elucubratiiculinare in Muraturi, 14 Sep 2012 | 10026 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 kg de gogosari
  • 3 linguri de sare grunjoasa(cu varf)
  • 500 g de zahar
  • 1 litru de otet
  • 1/4 l ulei,
  • boabe de piper,
  • foi de dafin,
  • 1 radacina de hrean.

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosari in otet:

Se taie gogosarii in patru, se spala, se scurg de apa.  Se amesteca otetul cu zaharul, uleiul,adaugam boabele de piper si foile de dafin. Se pune compozitia pe foc si se oparesc pe rand gogosarii. Se scot si se lasa sa se raceasca dupa care se aranjeaza in borcane cu fata in jos (asa intra mai multi). In fiecare borcan punem cate 2-3 feliute subtiri de hrean. Se toarna compozitia ( in care au fost opariti) in borcane peste gogosari. Se etanseaza borcanele si se dau la camara.

Si acum asteptam iarna! Dar putem sa facem  exceptie si sa-i gustam mai devreme. Dar nu mai devreme de 2 saptamani.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosari in otet" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]