Gogosele cu gem de caise

de Zamfira in Dulciuri, 22 Sep 2012 | 3152 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 200 ml iaurt
  • 3 linguri zahar
  • 1 lingurita praf de copt (1/2 pachetel)
  • 1 zahar vanilat sau esenta de vanilie
  • 150 g faina
  • ulei
  • gem de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gogosele cu gem de caise:

Omogenizam foarte bine oul cu iaurtul, apoi adaugam 3 linguri de zahar, esenta de vanilie, praful de copt si faina. Amestecam toate ingredientele si vom obtine o compozitie de consistenta unei smantani mai groase. Punem ulei intr-o tigaie si cu o lingura formam gogoselele, le punem in uleiul incins ajutand cu degetul scurgerea aluatului. 

Prajim gogoselele pe ambele parti pana cand devin rumene. Le scoatem pe servetel, apoi le pudram cu zahar pudra vanilata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Gogosele cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cornuri cu gem si rahat