Gordon bleu cu cascaval afumat

de Rocsi in Pui, 29 Mai 2010 | 5888 vizualizari

 

Daca tot am primit niste cascaval de casa ,afumat am zis sa incep sa il intrebuintez.si pot sa zic ca au iesit delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat
  • cateva felii de cascaval afumat
  • pastrama cateva bucatele
  • ardei rosu
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 1 cana lapte
  • 2 oua
  • faina
  • pesmet
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Gordon bleu cu cascaval afumat:

Pieptul de pui se spala bine ,se taie bucati nu foarte mari ,se bate cu ciocanul de snitele.

acestea se condimenteaza cu sare si piper si se lasa asa cam jumatate de ora.

cascavalul se taie felii subtiri.

pastrama si ea de asemenea se feliaza subtire.

ardeiul rosu se taie fasii lungi si subtiri.

pe fiecare bucata de carne se pune o felioara de cascaval,una de pastram si ardei rosu.

se ruleaza strans si se prinde cu scobitori(la mine nu au mai trebuit prinse ca s-au rulat bine).

ouale se bat bine,se pune laptele,faina cat sa fie un aluat cam ca la clatite,piper si vegeta.

pe o farfurie se pune pesmet.

fiecare gordon se da prin amestecul cu oua,apoi cu pesmet din abundenta.

intr-o tigaie se pune ulei ,ceva mai mult,si cand e incins se pun gordoanele la prajit rand pe rand.

cand sunt gata le scoateti pe un servet. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gordon bleu cu cascaval afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui marinat in suc de portocale