inghetata coapta

de janet in Prajituri, 29 Mai 2010 | 7413 vizualizari

 

O sa-mi cer scuze,pentru ca pozele nu sint chiar "artistice'!

 

INGREDIENTE

  • 1-2 cupe de inghetata de care dorim
  • un albus batut spuma tare
  • un biscuite (al meu este din pandispan decupat cu un pahar)
  • toping de ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA inghetata coapta:

Pe biscuite punem inghetata pe care o imbracam cu spuma de albus , imbracam bine  ,astfel ferim inghetata de a se topi. Punem la cuptor cu flacara mai mare sa se rumeneasca albusul,apoi pe farfurie si decoram cu toping de ciocolata.Este un desert elegant si de efect.

Daca ti-a placut reteta noastra "inghetata coapta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

nadina73 1

29.05.2010, 23:30

superfelicitari 5 furcu mari si la favo cu ea

lia maria 1

30.05.2010, 14:15

si eu vin cu 5 furculiteimi place ideia...

janet 1

31.05.2010, 12:52

fetele,va multumesc pentru furci!
va pup pe toate!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]