Macrou pe pat de ceapa

de Bunica in Peste, 1 Feb 2014 | 7162 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 bucati de cod
  • o ceapa rosie mare
  • o lingura ulei masline
  • o lingurita condimente peste
  • 100 ml. vin alb
  • 1 lingura suc de rosii
  • 1 vf cutit piper macinat
  • 1/2 lingurita sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou pe pat de ceapa:

Pestele se spala,eviscereaza ,taie capetele si cozile si speli bine interiorul.

Ceapa rosie se curata,spala si taie rondele.

Intr-un vas termorezistent si pune o lingura ulei de masline,se aseaza ceapa pe tot fundul vasului,adauga lingura de suc de rosii si vinul.

Pune pestele deasupra,sareaza,pipereaza si condimenteaza cu condimentele de peste.

Se da la cuptorul incins la 160 grade pana se rumeneste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou pe pat de ceapa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

RuxyRux 1

01.02.2014, 20:36

Buni, grozav!

Bunica 1

02.02.2014, 10:44

Cleme ai avut dreptate macrou a fost!

Alexandra Burz 1

03.02.2014, 23:11

Buni ce bunatate de peste ai facut

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
File de cod alb Alaska