Mancare de conopida

de dakris in Mancaruri cu carne, 23 Feb 2013 | 7074 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate
  • 1 conopida medie
  • 1 ardei gras
  • 1 ceapa
  • 1 morcov mic (optional)
  • pasta de tomate si bulion de ardei
  • sare, piper, 1 foaie dafin
  • 1 lingura faina
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de conopida:

Pulpele de pui dezosate bine spalate, se sareaza si se prajesc in ulei.

Conopida se desface buchetele, se spala, se opareste in apa cu sare, mentinandu-se in apa fiarta cateva minute. Se scurge.

Ceapa  si ardeiul se toaca si se calesc impreuna in ulei peste care se adauga conopida, carnea prajita si condimentele. Se acopera cu apa fierbinte. Se introduce la cuptor. Cand conopida s-a fiert se adauga pasta de tomate, 1 lingurita bulion de ardei, dizolvate in putina apa. Se introduce din nou in cuptor pentru inca cca 15 min, apoi se adauga faina dizolvata in putina apa. Se mai fierbe inca cca 15 min.

La final se adauga mararul tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de conopida" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]