Mancarica de pui cu gutui

de susu in Mancaruri cu carne, 6 Feb 2010 | 4287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru doua persoane:  
  • 4 bucati pulpe superioare
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 gutuie maricica
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 30 ml ulei
  • 1 cana de apa fiarta  
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancarica de pui cu gutui:

Cartofii si ceapa curatate le tai rondele. Gutuia se taie felioare de 1 cm. Se aseaza intr-o tava care va merge la cuptor cartofii urmati de ceapa apoi pulpele si deasupra gutuia. Condimentezi dupa gust.

Se adauga 1 cana de apa fiarta, se acopera cu o folie de aluminiu si se da la cuptorul incins pentru 40 minute. Scoti tava, asezi pulpele la suprafata si mai dai la cuptor 15-20 minute pentru a se rumeni frumos. Este pentru prima oara cand gatesc ceva cu gutui si a fost senzationala. Nu credeam ca o sa-mi placa combinatia de acrisor de la gutuie cu sarat.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancarica de pui cu gutui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de crudități cu fistic

ieri la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

ieri la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ficat de pui cu legume si garnitura de cartofi dulci